Webhosting Hoogersmilde

Betrouwbare webhosting

Zorg ervoor dat uw website en webshop 100% correct geregeld en beheerd wordt. Kies daarvoor een betrouwbare hosting/provider. Wija Internet Services BV heeft meer dan 20 jaar ervaring. Naast ons hypermoderne serverpark in Hoogersmilde hebben we eenzelfde opstelling in Amsterdam en Berlijn; alles is dus driedubbel uitgevoerd om u 365 dagen per jaar 24/7 bij te staan. Immers, uw site staat op meerdere plekken, op meerdere servers. Zodat er nooit iets fout kan gaan. 

Onafhankelijk provider
Sinds 2002 zijn alle hosting-activiteiten afgescheiden en onder een aparte onderneming ondergebracht. Als zelfstandig en onafhankelijk provider zijn wij rechtstreeks, zonder tussenschakels, aangesloten op het hoofdnet van KPN. Dat betekent een aanzienlijke verhoging van de snelheid, de zekerheid en de stabiliteit. 

Dubbele zekerheid
In Hoogersmilde staat een hypermodern serverpark met meerdere servers opgesteld. Eenzelfde opstelling staat ook in Berlijn en in Amsterdam. Alles is dus volledig dubbel uitgevoerd. Waarbij de ene opstelling het te allen tijde kan overnemen van de andere, mocht er door onvoorziene omstandigheden iets gebeuren. Van uw kostbare bestanden is altijd een kopie aanwezig en - indien noodzakelijk - ogenblikkelijk online. In geval van problemen kan ogenblikkelijk de situatie van vlak voor de foutmelding worden hersteld.

Optimale snelheid
Vanwege de rechtstreekse, dubbele aansluiting direct op de backbone van KPN is het aantal tussenschakels tot een minimum teruggebracht.

Uitzonderlijke flexibiliteit
In voorkomende gevallen krijgt u rechtstreeks contact met de beheerders, programmeurs en ontwikkelaars van uw toepassingen.

Maximale ondersteuning
Bij vragen of problemen krijgt u rechtstreeks contact met één van onze medewerkers.

Up-to-date
Onze technici zijn voortdurend bezig om de nieuwste ontwikkelingen te volgen en waar nodig in te passen. Daarbij staat de bruikbaarheid en de functionaliteit centraal.

Kostenbesparing
Dankzij de kwaliteit, stabiliteit en betrouwbaarheid wordt uitval - met alle bijbehorende ergernissen en tijdverlies - tot een minimum beperkt.

Wilt u ook gewoon zeker zijn van betrouwbare webhosting en met een echt persoon te maken krijgen als u belt?


Contact

Contact

Rijksweg 236
9423 PH Hoogersmilde

T: +31 (0)592 459 380
E: info@wija.nl

Diensten

Services

Image

© 2022 Wija Koers Internet Services - all rights reserved.