SSL Certificaten Hoogersmilde

SSL certificaat voor veel websites verplicht

Een SSL certificaat oftewel het groene slotje, maakt u website veiliger. In principe dient elke webshop of zakelijke website een SSL certificaat moeten hebben. 

SSL certificaat voor veel websites verplicht
Als op uw website persoonsgegevens opgevraagd kunnen worden dan is een SSL certificaat verplicht. Dit kan al een simpel (contact)formulier zijn waarmee bezoekers informatie kunnen opvragen. De boetes voor websitehouders op het niet naleven van de wettelijke regels kunnen fors zijn. 

SSL certificaat belangrijk voor uw positie in Google
Websites met een goed SSL-certificaat tellen mee in de SEO-ranking van Google. Hoger in Google betekent, mee verkeer naar uw website en meer potentiële omzet. Als u wilt controleren of uw website goed beveiligd is kunt u de beveiligingsstatus van het webadres controleren. Klik op het pictogram voor meer informatie. Is uw website onveilig dan zal dit consequenties hebben voor uw posities in de zoekmachine.  

Veilig internet
Een SSL-certificaat is een encryptieprotocol die data versleutelt. U voorkomt hiermee dat cybercriminelen gegevens (zoals wachtwoorden of creditcardnummers) van uw bezoekers kunnen achterhalen. Een bezoeker herkent uw veilige website aan het groene slotje. Klikt u hierop dan kunt u zien of de website een veilig certificaat bevat. 

Wij vragen eenvoudig een SSL certificaat voor u aan en zorgen ervoor dat deze geïnstalleerd wordt in uw website. De certificaten worden jaarlijks verlengt en opnieuw geïmplementeerd in uw website zonder dat u er iets van merkt. 

Contact

Contact

Rijksweg 236
9423 PH Hoogersmilde

T: +31 (0)592 459 380
E: info@wija.nl

Diensten

Services

Image

© 2022 Wija Koers Internet Services - all rights reserved.