Google reCaptcha Hoogersmilde

Blijf nu en in de toekomst goed beveiligd

Als websitebeheerder wilt u er liever niet mee te maken krijgen: Spam. Spam wordt automatisch gegenereerd door speciaal ontworpen bots. Deze bots zoeken het web af naar onbeveiligde e-mailadressen en websites die ze kunnen binnendringen. Dit kan bijvoorbeeld via een veiligheidslek op uw inlogpagina, maar ook via onbeveiligde (contact) formulieren.  

Nu kunt u een standaard CAPTCHA (Completely Automated Public Turing test to tell computers and Humans Apart) installeren die iemand laat bevestigen dat hij of zijn geen robot is. Maar spammers worden steeds slimmer en inventiever, waardoor deze standaard CAPTCHA’s niet meer gegarandeerd 100% werken.

ReCAPTCHA
Dan is de installatie van een Google reCAPTCHA een betere keuze. Waarom? Omdat Google continue ‘zijn’ reCAPTCHA aanpast, waardoor spammers zo goed als geen mogelijkheden hebben daar doorheen te komen.

ReCAPTCHA V3
Door het steeds intelligenter worden van algoritmen van bots, moeten ook de CAPTCHA's steeds worden doorontwikkeld. Tegelijkertijd moest de gebruikersvriendelijkheid worden verbetert. De nieuwste generatie reCAPTCHA van Google is V3. Deze versie voert, zonder dat gebruikers dit merken risicoanalyses uit. Er wordt onder andere gecheckt op herhaalde inlogpogingen en veelvuldig plaatsen van berichten. 

ReCAPTCHA implementeren 
Wilt u nu en in de toekomst goed beveiligd blijven? Kies er dan voor om Google reCAPTCHA te implementeren op uw website. Deze eenmalige aanvraag en implementatie kunnen wij eenvoudig persoonlijk voor u regelen. 


Contact

Contact

Rijksweg 236
9423 PH Hoogersmilde

T: +31 (0)592 459 380
E: info@wija.nl

Diensten

Services

Image

© 2022 Wija Koers Internet Services - all rights reserved.